Om oss

OM OSS

Vår målsättning är att göra din vision till verklighet. För att uppnå detta börjar vi alltid med att komma ut på plats, så att vi tillsammans med dig kan titta på hur dina önskemål ser ut. På så sätt har vi en god kommunikation med dig med som kund, vilket enligt oss är en av de viktigaste grundstenarna för att bygga upp en framgångsrik och hållbar verksamhet. Du som kund får på så vis tekniska lösningar och kostnadsfria åtgärdsförslag utifrån de funktioner du beskriver. I samråd med dig lägger vi därefter upp en tidsplan för ditt projekt. 


Med FG Entreprenad AB som partner behöver du aldrig tvivla på kvalité, ekonomi och säkerhet. Vi har  mångårig erfarenhet av branschen och slutresultatet av varje projektet blir nästintill perfekt.

För oss är även miljön viktig, vilket  präglas i det arbete vi utför. Vi är alltid delaktiga från planeringsstadiet och ser till att hitta en hållbar, prisvärd och effektiv lösning som är anpassad utifrån dina behov. 
VEM ÄR VI?


Vi var två som startade FG Entreprenad AB. Iden till att öppna ett eget företag kom efter att en av oss har jobbat i branschen i ett antal år. Vi har alltid haft som dröm att starta ett eget företag och tog beslutet att göra det våren 2021. Med vår varierande bakgrund och erfarenhet blir vi ett välorganiserat och komplett team, vilket underlättar dig som kund.


VÅRA STYRKOR SOM DIN PARTNER

HÖG EFFEKTIVITET

Vi ser alltid till att vara tillgängliga för våra kunder och göra klart våra projekt inom tidsramen. 

TRYGG PARTNER

Du kan alltid lita på en trygg partner när du väljer oss och det gäller även hur vi jobbar ute på plats hos kunden. Vi är nämligen ytterst måna om att garantera säkerheten för alla parter när vi utför arbeten och vi följer de regler och bestämmelser i samband med mark och anläggningsarbeten. 

KVALITE

Vår breda erfarenhet och kompetens gör att vi väljer rätt man för jobbet. Vi lämnar alltid efter oss en god kvalitet tillsammans med nöjda kunder. 

GARANTERAR RIMLIGA KOSTNADER OCH HÖGKVALITATIV MATERIAL