Tjänster

VÅRA TJÄNSTER

ASFALTERING


Vi utför asfaltering av både stora och små arbete, så som stora parkeringar, garageuppfart, industriplanering, vägar, innegårdar m.m. 


Utöver asfaltering av uppfart erbjuder vi även asfaltering av andra typer av ytor. Vi hjälper även till med lagning eller uppfräschning av ytor så som gropar, sprickor eller potthål. 

STEN/PLATTSÄTTNING


Ett annat alternativ till att asfaltera är att lägga plattor eller stenar på en yta. Vi stensätter gångar, uteplatser, uppfartar och/eller andra ytor som du önskar få stenbelagda. Vi ramar även in ytor med hjälp av vacker kantsten, vilket städar upp och sätter stopp för det omkringliggande gräset. Noggrannhet och precision i utförandet är något som krävs när detta arbete skall utföras. Vi på FG Entreprenad AB strävar att du får en stabil och hållbar grund där plattorna ligger lika fint och jämt år efter år.


Kontakta oss om du är intresserad av att lägga stenar eller plattor på exempelvis en uteplats eller uppfart. 

MARKARBETE


Vi utför de flesta markarbeten i all omfattning. Vill du bygga en pool eller behöver du dränera runt din husgrund så kan vi vara behjälpliga med detta. Vi genomför effektiva dräneringar både när det gäller förberedande arbete inför bygget av en husgrund och själva husgrundet. Vi kan även bygga en fin innegård, en ny garageuppfart eller en ny trägård. Med hjälp av erfaren personal och välutrustad maskiner gör vi allt från projektering till färdig anläggning. Vi schaktar, formar och kompakterar det som behövs för att skapa de förutsättningar som krävs för nästa steg i ditt projektet. 


MUR & TRAPPA


Vill du skapa eller avskärma mer yta ovan en slänt eller bara rama in fastigheten? En mur kan vara lösningen. Vi har en solid bakgrund i branschen med lösningar ovasett typ, längd eller höjd. 


Vi har under årens lopp även gjort åtskilliga entreer, trapport och andra varianter för skapa en vacker entree. 


VÅR PROCESS

FÖRFRÅGAN

När du skickar en begäran kommer vi kontakta dig för att boka en tid och prata om ditt projekt. Detta är

naturligtvis helt gratis.


KUNDBESÖK

Under vårt besök gör vi de  mätningar som behövs och frågar dig om detaljerna i ditt projekt. 


OFFERT

Efter vårt besök skickar vi dig en offert baserat på våra beräkningar. Där får du alla svaren som du behöver för att påbörja ditt projekt.
UTFÖRANDE

Efter att du har godkänt vår offert är det dags att påbörja ditt projekt. 


KONTAKTA OSS NU FÖR EN GRATIS OFFERT PÅ DITT PROJEKT